RING OSS - 08-51935800

SBG Projekt

RING OSS - 08-51935800

Om oss

Om oss

Välkommen till SBG Projekt! Vi är era experter på miljöinventering, sanering och rivning i Stockholm. Behöver ni hjälp med delar av detta eller hela processen – kontakta oss!

Vi är i dag 20 anställda och 12 servicebilar redo att hjälpa er med er. 

SBG Projekt i Stockholm

Vårt företag, SBG Projekt, är lösningsorienterat och hjälper er med både miljöinventering, sanering och rivning i samband med olika former av byggprojekt samt renoveringar. Ni får även hjälp av oss med avfuktning och servicearbeten. Vi är baserade i Spånga men tar på oss uppdrag över hela Storstockholm både från företag, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner. 

Tryggt och säkert utfört arbete

De flesta av våra uppdragsgivare är byggentreprenörer, fastighetsägare, kommuner och organisationer och vi är medlemmar i Branschorganisationen för byggnadsberedning och Byggmästareföreningen. Vi vänder oss både till företag, byggentreprenader och privatpersoner som behöver utföra en miljöinventering av sin fastighet eller bostad.

Av oss får ni även hjälp med sanering samt rivning av olika slag. Samtliga i vår personal är utbildade i att genomföra säker och riktig rivning.

 

  Branschföreningsmedlemskap             Vi är med i Bygmästareföreningen

 

Du som är villa- radhus och bostadsägare vet väl om att du kan utnyttja ROT-avdraget för renoveringar på grund av dålig miljö?